O kompaniji

animo01
animo02
animo03

Iskustvo

ANIMO DOO se bavi proizvodnjom nameštaja i metalnih delova za nameštaj. Sedište firme u okviru kojeg se nalazi i proizvodnja smešteno je u Valjevu ,90 km od Beograda. Osnovano je u martu 1994.godine. Oblik organizovanja ovog preduzeća je društvo sa ograničenom odgovornošću. Po veličini je razvrstano u malo pravno lice.

Proizvodni  program preduzeća Animo čine gotovi i  polugotovi proizvodi izrađeni od metala, među kojima se mogu naći stolovi i stolice  za spoljnu i unutrašnju upotrebu , kao i različiti elementi nameštaja koji se isporučuju kao poluproizvodi , nogare za stolice , stolove, ukrasne nogice za trosede ,dvosede , fotelje  (tapacirani nameštaj). Svi elementi izrađuju se od inoksa, hromiranog ili plastificiranog čelika.

Animo doo iz godine u godinu sve više napreduje i širi se , trenutno  ima 40 zaposlenih i proizvodni pogon opremljen savremenim CNC mašinama najnovije generacije za obradu limova i cevi. Prilagođen je potrebama kupaca pa proizvode izrađuje i po uzorku i crtežu.

Poslovna filozofija

Poslovna filozofija je u okviru porodice razvijati preduzeće  i stvarati što bolje uslove za poslovanje i biti društveno odgovoran. Preduzeće glavni akcenat stavlja na kvalitet proizvoda, čime privlači svoje klijente, kao i dobrom saradnjom sa svojim kupcima  i rokovima isporuke.

Animo tim sastavljen od mašinskih inženjera i dizajnera nameštaja radi na usavršavanju i kontroli svih  procesa čiji standardi garantuju  visok stepen profesionalnosti. Za izradu tehničke dokumentacije koristimo programe: AutoCAD, SolidWorks, Rhino.

Partneri:

Partneri : Ktitor, Agromarket, Trio, Uradi sam, Artinvest, Dalas company, Dalas namestaj, Namestaj Numanovic, Tahirovic namestaj, Cimo company, Brico S Novi Sad, Ristic company, Jovana Zrenjenin,Win Win Skoplje, Petroprojekt Bratunac,Solidwood Gradacac,Bukom Prom Vlasenica, Tamex Busovaca,Fis Vitez,Holz moble NINIC Bielefeld I mnogi drugi. Posredno preko svojih kupaca proizvodi stižu na svetsko tržište.